måndag 28 februari 2011

varför

har jag en nyckelpiga på insidan av mitt fönster?

fredag 18 februari 2011

it's magic!


Så jag och syster sitter i min bil, motorvärmare har bara varit inne en timme typ. Jag vrider om nyckeln, motorn låter lite konstig men jag fortsätter backa ut. Då dör bilen, jag startar igen....bilen dör. Sen väntar vi ett tag och startar igen....då startar den PLUS att min tempmätare, som visat -5 sedan dec, börjar fungera! Helt fantastiskt!

torsdag 17 februari 2011

Dagens

I helgen kommer Jenny till stan! Då blir det trioträff med vin och mat. Tina och jag planerade lite.

Tina: Vi pratade om att gå ut på Invito på kvällen då Jenny är intresserad av lite äldre män.....med skägg.

Karin: Men vi kan ju äta Tacopaj
Tina: Ja men kanske, måste kolla om jag har någon pajform. Men det borde jag ha. Kanske ska höra med Jenny som bara äter norgemat.
Karin: Ja annars så har jag en form jag kan ta med. Men vadå är hon laktos eller normal?

måndag 14 februari 2011

Dag 2


Ja, andra dagen utan nikotin har snart passerat. Det gick bättre idag än igår. Då satt jag helt stilla i 5 min och stirrade på min garderob, sen blev jag irriterad för att det drar från fönstret, att matte är sjukt ologiskt när jag räknar. Plus att jag kallade alla för tjocka fula idioter. Men som sagt, det känns lite bättre idag. Vaknade tidigt av mig själv, va med syrran och Lukas en sväng. Tina kom förbi också. Känns som att jag måste hålla mig sysslosatt annars kommer jag flippa på någon stackare.

torsdag 10 februari 2011

To fly or not to fly


Jag vet inte......kanske skulle vara bra att tjäna ihop lite pengar men samtidigt har jag just flyttat på riktigt. Sen att få ligga på en strand några dagar i veckan låter ju inte fel. Det kliar ju i kroppen, måste resa. Det är ju typ som ett abstinens. Hur klarar folk av att bo på ett ställe hela livet? Det måste ju vara sjukt tråkigt. Eller? Jag ger mig själv en veckas betänketid.

tisdag 8 februari 2011

pills


Min gamla vän (eller vad man nu ska kalla det) har kommit på besök, nu blir det kaffe. Efter det, släcka lamporna och krypa ner under täcket. Migrän is a bitch.