tisdag 27 september 2011

Hot - Rädsla

Mitt bidrag till veckans klasshängning. Alla fick Hot och sen fick man ett till ord till det. Mitt var Rädsla. Så det fick bli den här bilden.

tisdag 20 september 2011

Studio

Idag lekte vi i studion igen fast idag med highkey och lowkey. Fick låna Jonas kamera idag, fan vad jag älskar den. Jag måste ha den.




Angelica behövde nån som skulle bli stypt till hennes bild, så jag fick vara offret. Ser dock lite nöjd ut för att bli strypt. Det var väl det som var tänkt också kanske.



söndag 18 september 2011

Ägget

Vi fick en uppgift när vi började lite med analogt. Varsågod, här får ni ett ägg. Ni ska få ägget vitt. Okej... jag lyckades! Felipe fick vara med på ett hörn också.
Framkallade filmen i veckan, tredje gången gillt. Mina första två filmer blev det inget av. Då var jag less. Men nu blev det riktigt bra faktiskt.







Lördag

Ännu ett migrän anfall, jag blir så less. Tredje gången nu sen jag kom hit. Kanske är stress vad vet jag liksom. Har fortfarande inte fått nån inspiration till bilder och jag förstår inte varför!! Frustration till max. Fick låna en tjejs ben ikvälls och knäppa lite kort men jag vet inte om jag blev så nöjd. Jag vill vara i studion men det går inte ännu.
Joakims vernissage var rätt så intressant iaf. Aldrig sett bilder indränkta i tjära förut men var häftigt. Synd bara att jag inte hann kolla så länge på bilderna innan lukten blev för mycket för mitt huvud. Kanske hade varit bättre att stannat hemma och dö under täcket istället.

torsdag 15 september 2011

Forsa

Trivs väldigt bra här på forsa, dock nu har jag nog kommit in i en svacka och jag har inte kreativa idéer alls. Kan väl säkert bero på att jag är sjuk plus att min kamera inte kan synka med blixtrarna i studion så där kan jag inte plåta inför nästa veckas tema "Nude" Jävla sony alltså. Brinn ju av fan. Men lite värktabletter och te borde hjälpa hoppas jag.

Fritt val till klasshängningen
Framkallning på gång. 20 grader exakt.
Studion första gången