torsdag 29 november 2012

Ventilation

Tanken nu är att min sista arbetsdag är den 15 dec och att jag flyttar till Västerås dagen efter. Men efter en skitdag så funderar jag nu på att dra hem så fort jag blir av med min säng här. Jag blir så frustrerad. Jag har nu jobbat här i ett halvår på samma ställe, jag har jobbat bra och även ställt upp när det har varit kris. Kom inte och säg hur i helvete jag ska sköta mitt jobb! Jag ger det en vecka till, ett tjafs till så går jag direkt.

tisdag 20 november 2012

Då jag blev gammal.

Trots att jobbet nu är som det är så finns det fina människor på jobbet. Jag fick nu bilder från när jag fyllde år och då finaste kocken bakade en tårta till mig.

Tårta!

Whoop whoop.

Mike, jag och Sulle.

Mysigaste kocken Micke. 

lördag 17 november 2012

Jobb

Nu spenderar jag i princip all min tid på jobbet. Dagskiften spenderar jag oftast med att lyssna på en man som är väldigt unik. I början pratade han mest om konspirationsteorier riktad mot honom av hans familj. Nu har det då övergått till att hela världen är en konspiration. Redan innan Jesus föddes så fanns det en plan, alla kommer ha en microchip i armleden och vara styrd av Iluminati. Det var förutbestämt. Detta har han kommit på nu och är fast bestämd att han ska vara en av de som styr världen.

Sedan hade jag en gäst häromdagen:
"...och vad vill du ha att dricka?"
-Har dere Farris?
-Nej, dessvärre. Vi har Bon Aqua, går det bra?
-Hmm, nej. Då tar jag en varm sjokolade med krem"

Det är så mycket med detta jag inte förstår. Norrmän gillar ju sin Farris (kolsyrat vatten) och dom kan bli riktigt irriterad för att man inte har det men varm choklad istället? Dom är så märkliga ibland.

söndag 4 november 2012

Fåglar

Nu har jag fått del av Anders bilder också....och videoklipp! Fåglarna vid stranden i San Diego är ju för roliga!


fredag 2 november 2012

25 var numret

Ja, nu är jag ju faktiskt 25 år. Snart är jag ingen ungdom längre enligt SJ. Mina fina roomies hade ordnat ett litet kalas i tisdags. Underbart mysigt. Trots inslaget av en hög tandlös svart man som försökte ta sig in i lägenheten. Tacka vet jag polisen.

Tårtan!

Servitrisen Frida.

Det här med att fota när folk äter.

Mys.

Annas underbara present! Plus den fina blomman jag fick av Frida och Lollo.