onsdag 29 september 2010


Nu är sommarn över på riktigt i år, hoppades ändå på en fin och varm dag till men nej. Hösten är här med sin torra luft och årliga eksem. Fast hösten är riktigt fin och jag hoppas att få några grymma kort till skolan nu. Nästa år SKA jag inte sitta här och vara bitter på jobbet, är nog hellre arbetslös. Börjar bli less på mig själv.
Det positiva för månaden är ju att jag inte har någon Bagdad!

Träffade Greg och några andra av den engelska besättningen ikväll och åkte ner till Stockholm. Helt underbart!

fredag 24 september 2010


Vi stod på flygplatsen och skulle åka ner passiva till Göteborg, skulle checka in och märker att bokningsnumret inte stämmer. Så vi går då till SAS disken, väl där får vi reda på att dom bokat biljetten den 22.a DECEMBER. Talanglösa jävlar. Slutade med att vi åkte hem och fick flyga från Stockholm dagen efter.
Jag gick och la mig och efter ett tag hör jag mina grannar sjunger karaoke, kl 2 på en torsdag morgon. Gissade på att det bara var killar......dom sjöng "Barbie Girl" på repeat!! Va i helvete!!

Det blev en kaotisk dag som började med migrän. Anfallen måste ju bli värre för varje gång man har dom. Kunde varken prata klart eller koncentrera mig och för att göra det hela bättre så domnade min hand av under teservicen. Det kunde ju faktiskt ha kommit ett bättre tillfälle.
Nu är jag väldigt bitter, känns som att jag kommer göra allt för att jävlas med folk på jobbet. Inte kollegerna men dom på kontoret ligger väldigt lågt.